Om oss

Webbtec är en innovativ leverantör av webbhosting-tjänster. Vi svarar på tekniska frågor, guidar dig när det gäller våra produkter, och hjälper dig att välja det tjäster som passar dig bäst.

Välkommna Till WebbTec

Om Oss

Vi kör en säkerhetskopia på hela vår miljö varje natt om du vill ha råka ta bort eller om något går sönder! Vi övervakar alla våra tjänster dygnet runt, Vi garanterar dig att du kommer bli nöjd.

Vårt expertteam är alltid tillgängligt för att hjälpa till att svara på dina frågor, komma igång och växa din närvaro online. Du kan ringa, chatta eller maila oss när som helst

Våra professionella designers kommer att bygga dig en ny, mobilvänlig webbplats. Vi håller din webbplats optimerad med nyckelord för bästa sökmotorer.

När du använder vår sökning av domännamn och hittar en lämplig webbadress kan du hantera din webbplats genom ett enkelt gränssnitt. Hanterade din domän och alla dess aspekter från en lättanvänd kontrollpanel

Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 träder den nya Dataskyddsförordningen ("GDPR") i kraft, vilket påverkar alla bolag som hanterar personuppgifter om EU-medborgare. Din personliga integritet är viktig för oss. Med anledning av den nya dataskyddsförordningen har vi uppdaterat vår integritetspolicy och vi önskar informera er om vad uppdateringarna innebär i vår vidare relation.Vid frågor gällande behandlingen av personuppgifter kontakta oss.

Ta ca 3 veckor att färdigställa

En hemsida med 5-10 sidor och egen design, brukar ta ca 3 veckor att färdigställa. Offerten skall innehålla en ungefärlig leveransplan. Avvikelser kan förekomma.Vi garanterar att hemsidan fungerar vid slutleverans enligt offert. Nya ändringar inkomma efter mottagandet av hemsidan är avgiftsbelagda. När kunden har godkänt hemsidan så upphör Webbtec Designs skyldighet att genomföra uppdateringar.

Enkla hemsidor utan databas

Uppdatering av bilder och information på hemsidan ingår i ex. Då byter vi ut befintliga texter och bilder mot nya 1 gång / mån. Uppdateringar per mån går ej att spara.

Support

Under supporttiden uppdaterar vi dina bilder eller texter utan extra kostnad / 1 timma per månad.
Vanligt fråga och svara

FQA

Vanligt fråga och svar Vanligt fråga och svar Vanligt fråga och svar Vanligt fråga och svar Vanligt fråga och svar

Ja,När du köper ett konto hos oss en webbhotell är en av de tjänster du får ett visst antal dedikerade e-postkonton för alla domäner som är värd på det kontot.
Webbhotell är tjänsten för att lagra data som håller webbplatser igång för användare. Varje webbplats som är online har en värdserver, och nästan alla använder en webbhotell för att hantera lagringen.
Ett domännamn är det verkliga namnet på en webbplats, och varje webbplats har ett domännamn. För att få en måste du köpa den via oss.
Detta är en förkortning för Secure Sockets Layer. Detta är ett vanligt protokoll som används för att kommunicera information säkert online. Detta protokoll ger en säker väg som går mellan två Internet-anslutna maskiner eller två maskiner på samma interna nätverk.