Tjänster

Här finner du våra tjänster Grafisk design, Sökmotoroptimering, marknadsföring, webbhotell, enkla hemsidor samt Webshop design.

Enkla hemsidor

Småföretag

En modern hemsida funkar i alla enheter såsom datorn, mobil och surfplatta. Ett perfekt alternativ för småföretag som vill ha en snygg hemsida.

Webshop

Modern Webshop

E-handelslösningar som ökar försäljningen för stora, små och nya organisationer. Låt oss hjälpa er lyckas med er digitala säljkanal. Vill ni sälja produkter eller tjänster direkt på nätet mot företag (B2B) och/eller privatpersoner (B2C).

Serviceavtal

2, 4, 6 & 10 timmar i mån

Som tidigare ha en webbplats eller köpa från mig hjälper jag dig med uppdatering och åtgärdande av problemet eller om du behöver hjälp med tecnick om den tiden.

SEO

Bättre synlighet på Google.

Search Engine Optimization som ger oss möjligheten att erbjuda dig tjänsten i en högre nivå. Olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer

Webbhotell

4500 MB utrymme och många fler funktioner

E-post och webbhosting ingår, plus massor av produkter och funktioner.Gratis backup och wildcard SSL-certifikat med varje abonnemang och snabba laddningstider.webbhosting är ett måste för alla med en hemsida på Internet.

E-Post

Professionell e-post för företag

Domänbaserad e-post (t.ex. name@yourbusinessname.com) Lagringsutrymme för e-post, kontakter och kalendrar 5 GB till 50 GB.

Hemsida Demo

En modern hemsida funkar i alla enheter såsom datorn, mobil och surfplatta. Här skapade jag några exempel hur det sida ser ut titta gärna.

  • All Demo

Demo 1

App

Demo 2

Web

Demo 3

App

Webshop

Vad vill du sälja? Mat, kläder eller inredning online?

Jag är en WebbUtvecklare med erfarenhet inom webbdesign och grafisk design. Jag erbjuder tjänster som ger resultat. Vill du ha hjälp med din hemsida. Vi vill gärna att du kontaktar oss med funderingar kring ditt önskemål. Vi svarar på mejlet, berättar vad du kan få hjälp med samt vad du behöver göra själv.kontakta mig om mer Information. Bygg upp en helt egen webbutik som passar dig och ditt varumärke. Öka försäljningen via kanaler som Facebook och Instagram, och erbjud dina kunder säkra betalningar för över 40 olika valutor med en betalningsleverantör som passar dig. Erbjud dina kunder säkra betalningar vid kassan. Välj bland många olika betalningsleverantörer och metoder, inklusive Wix Payments, PayPal, kredit- och betalkort och kontanter. Hitta en leverantör som passar din verksamhet och ta emot betalningar i över 40 olika valutor.